Geschiedenis

Geschiedenis van garage Van Houts

Sinds 1981 staat garage Van Houts nv volledig ten dienste van haar steeds groeiend cliënteel. Garage Van Houts is hoofdverdeler van Citroën. Met de ervaring van een technisch expert eerste rang, een vriendelijke opvang, moderne infrastructuur en een correct prijzenbeleid doen wij er alles aan om onze klanten veilig en tevreden over de weg te leiden.

Garage Van Houts is een familiebedrijf pur sang. Destijds opgericht door grootvader, Valère Van Houts en ondertussen overgedragen aan zijn zoon, Alain Van Houts. De zaakvoerder, Alain, draait dagelijks mee in zowel de werkplaats, als de verkoop. Hierdoor bent u verzekerd dat hij steeds op de hoogte is van dossiers en procedures aan beide zijden. Ook zijn zoon, Delano, werkt als technisch expert in de werkplaats en zijn dochter, Apollonia in de administratie.

Bij ons kan u steeds terecht voor uw particuliere wagen of bedrijfswagen. Ongeacht of u beschikt over één gezinswagen of een hele vloot bedrijfswagens, bij ons wordt u steeds correct behandeld.

Back to top